Ha­ring­spies­jes met bie­ten­ta­pe­na­de

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 4

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bietjes boven schaal raspen. Olijven fijnhakken en met olie, ui, kappertjes en peterselie door bietjes scheppen. Tapenade op smaak brengen met citroensap, zout en peper en minstens 15 min. laten staan. Haringfilet in de lengte in 3 repen snijden. Repen oprollen en afwisselend met 4 Amsterdamse uien aan satéstokje steken. Zo nog 3 spiesjes maken. Spiesjes elk op bord leggen en kommetje met bietentapenade ernaast zetten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.