Spa­ghet­ti met ge­rook­te kip-kaas­saus

Snel en goedkoop hoofdgerecht, perfect voor na een drukke dag.

(155)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Snel en goedkoop hoofdgerecht, perfect voor na een drukke dag. 4 personen
3 155

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de doperwtjes mee. Pel en snijd de knoflook etui fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook, ui en kip 3 min.
  2. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spaghetti en doperwtjes met de kip, knoflook, ui en kaassaus. Breng op smaak met peper even eventueel zout. Verdeel over de borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 591 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 08-09

Spaghetti met gerookte kip-kaassaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met ge­rook­te kip-kaas­saus

1
1
  • 400 g spaghetti
  • 675 g doperwten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 200 g gerookte kipfiletreepjes

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de doperwtjes mee. Pel en snijd de knoflook etui fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook, ui en kip 3 min.

2
2
  • 46 g kaassaus

Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spaghetti en doperwtjes met de kip, knoflook, ui en kaassaus. Breng op smaak met peper even eventueel zout. Verdeel over de borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.