Cham­pig­non-groen­te­cur­ry

(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 73

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 5 minuten in een bodem water met zout beetgaar. Giet af en zet apart. Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de currypasta tot hij verkleurt en sterk begint te geuren. Schep nu de champignons, de minimaïs, de paprika en de aubergine bij de currypasta in de pan. Laat in 15 minuten gaarstoven. Schep nu de broccoli erbij en bak die nog 3 minuten op hoog vuur mee. Breng de groentecurry op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst.

Tip:

U kunt voor deze groentecurry verschillende groenten gebruiken. Voeg bijvoorbeeld eens courgette, winterpeen of venkel toe in plaats van broccoli, paprika en aubergine.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.