In­di­a­se vis­cur­ry met broc­co­li

In India bestaan vele soorten curry. Deze variant met vis en broccili móet je echt proeven.

(373)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht In India bestaan vele soorten curry. Deze variant met vis en broccili móet je echt proeven. 4 personen
3 373

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de pangasiusfilet ontdooien. Snijd de ui in partjes en de paprika grof. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en kook 4 min. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta volgens de aanwijzingen op de pot toe.
  2. Breng de saus aan de kook, schep de stukjes pangasiusfilet erdoor, dek de wok af en stoof de vis in de saus zachtjes gaar in ca. 7 min. Giet de broccoli af en schep deze door de viscurry. Serveer de rijst erbij.
video

Pa­pri­ka's roos­te­ren en ont­vel­len

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 395 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 42-43

Indiase viscurry met broccoli

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In­di­a­se vis­cur­ry met broc­co­li

1
1
  • 400 g pangasiusfilets
  • 3 uien
  • 1 rode paprika

Laat de pangasiusfilet ontdooien. Snijd de ui in partjes en de paprika grof.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

2
2
  • 300 g pandanrijst
  • 350 g broccoli

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en kook 4 min.

Broccoli

Instructievideo

03:55 min.

3
3
  • 2 el olie

Snijd de pangasiusfilet in stukken. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika 3 min.

4
4
  • 200 ml kokosmelk
  • 71 g Indiase currypasta

Voeg de kokosmelk en de currypasta volgens de aanwijzingen op de pot toe.

5
5

Breng de saus aan de kook, schep de stukjes pangasiusfilet erdoor, dek de wok af en stoof de vis in de saus zachtjes gaar in ca. 7 min.

6
6

Giet de broccoli af en schep deze door de viscurry. Serveer de rijst erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.