Struis­vo­gel­bief­stuk met mang­ochut­ney

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 6 personen
3 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in de gourmetpannetjes en bak de struisvogelbiefstuk aan weerszijden bruin. Bestrooi de biefstuk met zout en citroenpeper en serveer ze met de mangochutney. Lekker met pappadums (harde, dunne, Indiase wafels).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.