Pas­ta broc­co­li e sal­sic­cia

Delizioso! Dit Italiaanse recept heeft zó veel smaak dat je niet kunt stoppen met eten.

(201)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Delizioso! Dit Italiaanse recept heeft zó veel smaak dat je niet kunt stoppen met eten. 4 personen
4 201

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook in een andere pan de broccoliroosjes 3 minuten in ruim kokend water met een beetje zout. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Giet de roosjes af en spoel ze af met ijskoud water.
  2. Snijd de worsten in de lengte met een scherp mes in en trek het vel eraf. Verhit in een braadpan de olijfolie en braad het worstvlees met de knoflook. Druk met een houten lepel op het worstvlees tot het rul uit elkaar valt en bruin kleurt.
  3. Draai het vuur dan laag en laat het geheel in nog 3-5 minuten goed gaar worden. Breng het mengsel op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout. Giet de pasta af en schep hem op hoog vuur door het broccoli-borstmengsel. Rasp de kaas. Bestrooi het gerecht met kaas en blijf roeren tot het door en door warm is.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pasta broccoli e salsiccia

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta broc­co­li e sal­sic­cia

1
1
  • 400 g rotelle
  • 2 tenen knoflook
  • 500 g broccoliroosjes

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook in een andere pan de broccoliroosjes 3 minuten in ruim kokend water met een beetje zout. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Giet de roosjes af en spoel ze af met ijskoud water.

2
2
  • 4 braadworsten
  • 5 el olijfolie extra vierge

Snijd de worsten in de lengte met een scherp mes in en trek het vel eraf. Verhit in een braadpan de olijfolie en braad het worstvlees met de knoflook. Druk met een houten lepel op het worstvlees tot het rul uit elkaar valt en bruin kleurt.

3
3

Draai het vuur dan laag en laat het geheel in nog 3-5 minuten goed gaar worden. Breng het mengsel op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout. Giet de pasta af en schep hem op hoog vuur door het broccoli-borstmengsel.

4
4
  • 50 g pittige kaas

Rasp de kaas. Bestrooi het gerecht met kaas en blijf roeren tot het door en door warm is.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.