Mi­hoen met gam­ba's en te­riy­a­k­i­saus

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 488 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.