Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Mi­hoen met gam­ba's en te­riy­a­k­i­saus

(76)waardeer
Een lekker oosters recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, gamba's, mihoen, driekleuren paprika, peultjes, zonnebloemolie en teriyakisaus Oosters hoofdgerecht 4 personen 488 kcal
3 76

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 488 kcal
  • Eiwit 24 g
  • Vet 12 g
  • Koolhydraten 71 g
Tags