Mi­hoen met gam­ba's en te­riy­a­k­i­saus

(77)waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Gamba's laten ontdooien, pellen en in lengte doormidden snijden. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen. Afgieten. Paprika's schoonmaken en in zeer smalle reepjes snijden. Peultjes afhalen. Olie in wok verhitten en hierin paprika 3 min. roerbakken. Peultjes toevoegen en samen nog 3 min. roerbakken. Gamba's toevoegen, even warm laten worden. Teriyakisaus en mihoen erdoor scheppen en goed doorwarmen. Mihoen in 4 grote kommen scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 488 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 12 g
Tags

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.