Maaltijdsalade met sardientjes en croutons
547 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 krop
1 zakje
4 plakken
1 blikje
1 teentje
6 sneetjes
½ flesje
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 22-23 - 2007 week 22-23
Slabladeren in stukken scheuren. Peterselie schoonmaken en fijnhakken. Plakken kaas in stukken breken. Sardientjes laten uitlekken en olie opvangen. Knoflook pellen en boven olie fijnpersen. Korsten van boterhammen verwijderen en boterhammen schuin doormidden snijden. Brood aan beide kanten met weinig knoflookolie bestrijken. Voor maken van croutons brood in droge, hete koekenpan aan beide kanten goudbruin en knapperig bakken. In grote kom sla met dressing mengen. Op vier grote borden scheppen. Sardientjes, kaas, peterselie en croutons erover verdelen. Royaal met peper bestrooien.
Maaltijdsalade met sardientjes en croutons

hoofdgerecht
4 personen
547 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Slabladeren in stukken scheuren. Peterselie schoonmaken en fijnhakken. Plakken kaas in stukken breken. Sardientjes laten uitlekken en olie opvangen. Knoflook pellen en boven olie fijnpersen. Korsten van boterhammen verwijderen en boterhammen schuin doormidden snijden. Brood aan beide kanten met weinig knoflookolie bestrijken. Voor maken van croutons brood in droge, hete koekenpan aan beide kanten goudbruin en knapperig bakken. In grote kom sla met dressing mengen. Op vier grote borden scheppen. Sardientjes, kaas, peterselie en croutons erover verdelen. Royaal met peper bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop ijsbergsla
1 zakje verse peterselie
4 plakken extra belegen kaas
1 blikje sardinefilets
1 teentje knoflook
6 sneetjes bruinbrood
½ flesje Caesar dressing
Dit heb je nodig
wok




