Ita­li­aan­se sa­la­de met an­sjo­vis

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 min. hard. Was de komkommer en schaaf in plakjes. Laat de ansjovis uitlekken. Meng in een kom de sla, komkommer en de dressing. Schep de salade op 4 grote borden. Verdeel de ansjovis, de eieren, de kaas en olijven erover. Bestrooi met peper naar smaak. Snijd het brood en serveer erbij.

Tip:

U kunt de salade makkelijk meenemen in een bakje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.