Tem­pu­ra van ti­la­pia en zo­mer­groen­ten

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenthermometer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schenk 6 cm olie in een wok en verhit tot 175 °C, controleer met behulp van de keukenthermometer. Dep de vis, paprika en courgette droog met keukenpapier.
  2. Klop met een garde de tempuramix met 200 ml ijskoud water tot een beslag. Haal de vis en groenten in porties door het beslag en frituur in 3 min. goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng in een kommetje de sojasaus, sherry en bosuitjes en serveer dit als dipsaus bij de tempura.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.