Mie Te­riy­a­ki

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peen wassen en met dunschiller in dunne plakjes schaven. Witlof schoonmaken en in grove repen snijden. In wok helft van olie verhitten en peen 10 min. roerbakken. Laatste 2 min. witlof mee bakken. In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes rondom bruinbakken. Zet het vuur lager en voeg teriyakisaus aan vlees toe. Geheel 5 min. laten sudderen. Mie volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Mie over vier borden verdelen en met groenten en teriyaki serveren. Lekker met cassave kroepoek en komkommer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.