Pes­to-prei­stamp­pot­je met cho­ri­zo

(254)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 254

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaten wassen en in partjes snijden. Chorizo in blokjes snijden. In pan margarine verhitten en prei op laag vuur in ca. 5 min. gaarstoven. Puree volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. In koekenpan met antiaanbaklaag chorizo 2 min. zachtjes bakken. Tomaatpartjes toevoegen en geheel 1 min. verwarmen. Prei en pesto door puree scheppen. Stamppot over vier borden verdelen en chorizo-tomaatmengsel erbovenop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.