Mak­ke­lij­ke an­dij­vie­stamp­pot met kaas­schnit­zels

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appels schillen en in blokjes snijden. Walnoten grof hakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan helft van margarine verhitten en kaasschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. In andere koekenpan rest van margarine verhitten en appelblokjes 2 min. bakken. Andijvie en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Andijviemengsel door puree roeren. Stamppot met walnoten bestrooien en met kaasschnitzels serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.