Kip-sel­le­rie­wraps

(113)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 113

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in reepjes. Besprenkel met het citroensap. Snijd de kip in reepjes. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de kipreepjes (zonder vet) 3 min.
  2. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de tortilla's met de sla, selleriesalade, appelreepjes en kip. Rol stevig op.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 12-13

Kip-selleriewraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kip-sel­le­rie­wraps

1
1
  • 2 appels
  • 2 tl citroensap
  • 320 g gerookte kipfilet

Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in reepjes. Besprenkel met het citroensap. Snijd de kip in reepjes.

2
2

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de kipreepjes (zonder vet) 3 min.

3
3
  • 8 tortillawraps
  • 100 g eikenbladslamelange
  • 300 g selleriesalade

Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de tortilla's met de sla, selleriesalade, appelreepjes en kip. Rol stevig op.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.