Ap­pel-brietaartje

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 90

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage eenpersoonstaartvormpjes, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes en plakjes in reepjes snijden. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in blokjes snijden. Walnoten grof hakken en met honing en brie door appel scheppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden en met vork inprikken. Bladerdeegvormpjes 5 min. in oven zetten. Vormpjes uit oven halen deeg nogmaals inprikken en appelmengsel op deeg scheppen. Taartjes in midden van oven in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.