Kor­ma-vis­cur­ry met pap­pa­dums

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten. Ui en aardappel 2 min. bakken. Paprika toevoegen en 1 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaten en koolvis toevoegen, geheel aan de kook brengen en 15 min. zacht laten doorkoken. Af en toe voorzichtig omscheppen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Pappadums een voor een 2-3 seconden in hete olie frituren. Met tang uit olie nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Curry met zout en peper op smaak brengen en met pappadums serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.