Korma-viscurry met pappadums
585 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
2
100 ml
1 zak
1 pakje
1 blik
1 pak
8
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 48-49 - 2006 week 48-49
Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten. Ui en aardappel 2 min. bakken. Paprika toevoegen en 1 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaten en koolvis toevoegen, geheel aan de kook brengen en 15 min. zacht laten doorkoken. Af en toe voorzichtig omscheppen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Pappadums een voor een 2-3 seconden in hete olie frituren. Met tang uit olie nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Curry met zout en peper op smaak brengen en met pappadums serveren.
Korma-viscurry met pappadums

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten. Ui en aardappel 2 min. bakken. Paprika toevoegen en 1 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaten en koolvis toevoegen, geheel aan de kook brengen en 15 min. zacht laten doorkoken. Af en toe voorzichtig omscheppen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Pappadums een voor een 2-3 seconden in hete olie frituren. Met tang uit olie nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Curry met zout en peper op smaak brengen en met pappadums serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
2 groene paprika's
100 ml zonnebloemolie
1 zak krielaardappels
1 pakje korma currypasta
1 blik gepelde tomaten
1 pak koolvisfilet
8 pappadums naturel




