Sper­zie­bo­nen-vis­cur­ry

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 655 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Ringen paprika op bodem van ovenschaal leggen. Koolvisfilet dik insmeren met currypasta en op paprika leggen. In pan tomato frito met kokosmelk, zout en peper verwarmen. Warme mengsel over vis schenken. Schaal afdekken en in midden van oven plaatsen. Vis in ca. 25 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten naanbrood volgens gebruiksaanwijzing meewarmen. Intussen bonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Visschotel serveren met sperziebonen en naanbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.