Brie-wal­no­ten­taar­tjes met ho­ning

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 575 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(109)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 109

Ingrediënten

Keukenspullen
  • eenpersoonstaartvormpjes, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes snijden. Noten hakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden. Met vork op enkele plaatsen in prikken. Brie, noten en derde deel van wortel over bodems verdelen. Met honing besprenkelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in midden van oven in 20 min. gaarbakken. Sla met rest wortel en rauwkost mengen. Taartjes met salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.