Pan­nen­koe­ken­taart met brie en ho­ning

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 84

Ingrediënten

Keukenspullen
  • magnetronschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan plakjes ontbijtspek in gedeeltes in 3 min. knapperig bakken. Brie in plakjes snijden. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Pannenkoeken in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verwarmen. Op schaal 1 pannenkoek leggen, 1/8 deel van spek, brie, bosui erover verdelen en met 1 tl honing besprenkelen. Laagjes herhalen tot alle pannenkoeken op zijn. Gehele taart nog 2 min. in magnetron op vol vermogen verwarmen. Van azijn, olie, zout, peper en rest van honing dressing kloppen. Sla met dressing mengen. Aan tafel taart in punten snijden en met salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 49 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.