Gnoc­chi met ge­rook­te zalm en sper­zie­bo­nen

Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes.

(181)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes. 4 personen
3 181

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olie in de braadpan en bak de knoflook en ui zachtjes. Snijd de zalm in stukjes. Knip de bieslook fijn. Roer de crème fraîche, bonen en zalm door de uien en verwarm het geheel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de gnocchi over de borden. Schep het romige groente-zalmmengsel erop. Garneer met bieslook.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 1.880 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnoc­chi met ge­rook­te zalm en sper­zie­bo­nen

1
1
  • 750 g gnocchi di patate
  • 450 g sperziebonen
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el olijfolie

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olie in de braadpan en bak de knoflook en ui zachtjes.

2
2
  • 200 g gerookte zalm
  • 200 ml crème fraîche

Snijd de zalm in stukjes. Knip de bieslook fijn. Roer de crème fraîche, bonen en zalm door de uien en verwarm het geheel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de gnocchi over de borden.

3
3
  • 25 g verse bieslook

Schep het romige groente-zalmmengsel erop. Garneer met bieslook.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.