Ar­ti­sjok­ken­pu­ree met munt

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
4 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg de artisjokharten in een vergiet en druk zo veel mogelijk vocht eruit. Pureer de artisjokharten, munt en olie met een staafmixer of een keukenmachine en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Serveer de artisjokkenpuree op de toast of serveer hem als een dip, met soepstengels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.