Vis­pak­ket­jes met si­naas­ap­pel

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 235 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 2 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schaaf de aardappelen met een dunschiller in de lengte van boven naar beneden. Snijd de sinaasappel in plakken. Verwarm de oven voor op 225 °C. Scheur 4 vellen aluminiumfolie af van 60 cm en vouw elk vel dubbel. Plaats 2 vellen op het werkvlak en leg in het midden van elk vel het aardappelschaafsel. Leg de vis erop met de tijm en bestrooi met de knoflook en peper en zout. Beleg dan met de wortel, ui en de sinaasappelplakjes. Plaats de andere 2 dubbelgevouwen vellen folie erop en vouw 3 zijkanten enkele malen om zodat er een zakje ontstaat. Schenk nu voorzichtig de bouillon erbij en vouw de pakketjes helemaal dicht. Laat ze in de oven in 15 min. gaar worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.