Wraps met kip en tuin­kers

(151)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 151

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kruid de kipreepjes met de helft van de tacokruiden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipreepjes al omscheppend in 5 minuten bruin en gaar. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzing op de verpakking. Was de slabladeren, maak ze goed droog (in een slacentrifuge) en scheur ze in stukken. Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees uit de schil en prak het in een diep bord. Meng het met de mayonaise, breng op smaak met de rest van de tacokruiden en schep de maïs erdoor. Bestrijk de tortilla's met het avocadomengsel en verdeel de sla en de gebakken kipreepjes erover. Knip er wat tuinkers boven. Vouw ze dubbel en rol ze op. Leg op ieder bord een tortilla. Serveer met de chilisaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.