Ma­ïs­tor­til­la met avo­ca­do­sa­la­de

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en hierin aardappels 3 min. bakken. Eieren loskloppen met maïskorrels en zout en peper naar smaak. Eimengsel bij gebakken aardappels schenken en tortilla afgedekt op middelhoog vuur in 12-15 min. gaar laten worden. Grapefruit dik schillen en partjes met scherp mesje tussen vliezen uitsnijden, sap opvangen en bewaren. Avocado's schillen en in partjes snijden en met opgevangen grapefruitsap en zout en peper naar smaak omscheppen. Avocado, grapefruits en rode ui met rest van olie bedruppelen. Tortilla in 8 punten snijden en over vier borden verdelen. Avocadosalade ernaast scheppen. Chilisaus erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.