Wraps met chi­li-pe­ter­se­lie­dip

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 575 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 5 min. wachten
(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Avocado's schillen, in plakken snijden en besprenkelen met limoensap. Peterselie fijnsnijden. Helft van peterselie door chilisaus roeren. Wokolie in wok verhitten en runderreepjes ca. 3 min. roerbakken. Vlees uit pan scheppen. Bevroren groenten in achtergebleven olie 4 min. roerbakken. Vlees, paprikapoeder en rest van peterselie toevoegen en nog 1 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Vlees-groentemengsel over wraps verdelen en wraps oprollen. Chili-peterseliedip en avocado erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.