Ame­ri­kaan­se sand­wi­ches

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans hoofdgerecht 4 personen
4 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten schoonmaken, 4 stuks halveren. Halve tomaten in ovenschaal zetten. Knoflook boven olie uitknijpen en hiermee tomaten besprenkelen. Tomaten onder grill ca. 6 min. grilleren. Brood roosteren. In droge koekenpan ontbijtspek knapperig bakken. Rest van tomaten in plakjes snijden. Sla schoonmaken, wassen en drogen. Brood met mayonaise besmeren. Van brood 4 sneden beleggen met sla, daarop helft van plakjes tomaten, spek en augurk leggen. Met 4 sneden afdekken. Wederom beleggen met sla, tomaat, spek en augurk. Met laatste sneden bedekken. Sandwiches diagonaal halveren en satéprikkers erin steken. Sandwiches met gegrilde tomaten serveren. Lekker met een handje chips.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.