Sand­wich met ba­con, sla en to­maat

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak de bacon in een antiaanbakpan op een hoog vuur krokant en bruin, en leg het even op keukenpapier. Besmeer 4 sneden brood met mayonaise, leg daarop de plakjes tomaat en bestrooi ze met versgemalen peper. Verdeel de krokante bacon over de sneden brood, vervolgens de sla en leg er een snee brood bovenop. Snijd de boterhammen schuin doormidden en verpak de sandwiches per stuk in plasticfolie.

Tip:

Alleen als je de sandwiches direct na bereiding opeet, is het lekker om de boterhammen te roosteren voordat je ze belegt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.