Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Bloem­kool­cur­ry

(161)waardeer
Een lekker indiaas recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: zonnebloemolie, vastkokende aardappels, milde currypasta, rode paprika, bloemkool, kokosmelk, eieren, yoghurt en verse koriander Indiaas hoofdgerecht 4 personen 460 kcal
3 161

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

In braadpan olie verhitten en aardappel 4 min. bakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. meebakken. Paprika, aardappel en bloemkool erdoor scheppen. Kokosmelk en 200 ml water erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Curry 15 min. zachtjes laten doorkoken, af en toe roeren. Eieren pellen en halveren. Eieren laatste 2 min. met curry meewarmen. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper en van vuur af door curry roeren. Curry met koriander bestrooien. Lekker met basmatirijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 460 kcal
  • Eiwit 18 g
  • Vet 28 g
  • Koolhydraten 35 g
Tags