In­di­a­se bloem­kool­cur­ry

(96)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 96

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de bloemkoolroosjes 5 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en fruit de uisnippers ca. 2 min. Voeg de currypasta en het kokosmelk toe. Roer tot een gladde saus. Voeg de bloemkool toe en laat 2 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de zure room en de koriander.

Tip:

Deze currypasta is lekker in veel Indiase gerechten. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.