Spa­ghet­ti met ve­ge­ta­ri­sche bal­le­tjes

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In braadpan margarine verhitten en ui fruiten. Balletjes erbij scheppen en 5 min. meebakken. Champignons schoonvegen, halveren (grote champignons in vieren snijden) en 5 min. meebakken. Sugo zachtjes verwarmen. Tomaten wassen, bij balletjes scheppen en geheel door en door warm laten worden. Sugo door spaghetti roeren. Spaghetti over vier borden verdelen, balletjes met groente erbij scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.