Spa­ghet­ti met to­ma­ten-au­ber­gi­ne­saus

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag de olijfolie en bak de balletjes 4-5 minuten. Schep de knoflook erdoor en bak 1 minuut mee zonder dat hij kleurt. Schep de auberginerepen erdoor en bak 5 minuten mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm de saus nog 5 minuten zachtjes. Giet de spaghetti af en schep die door de saus. Breng de spaghetti op smaak met zout en (versgemalen) peper. Strooi de peterselie erover en serveer direct. Lekker met geraspte kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.