Kaaso­me­let met cour­get­te

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgette in schuine plakken snijden, rode ui in partjes en tomaten in dikke plakken snijden. Grillpan (of ovengrill) voorverwarmen. Courgette, ui en tomaat in schaal voorzichtig omscheppen met olie. Groenten in grillpan (in gedeelten) gaarroosteren. In kom eieren loskloppen met 2-3 el water, 100 g geraspte kaas en peper naar smaak. In grote koekenpan boter laten smelten. Eimengsel erin schenken en laten stollen. Met spatel steeds gestolde ei vanaf rand naar midden van pan schuiven en nog niet gestolde ei over panbodem laten uitvloeien. Zo doorgaan tot alle ei bijna gestold is. Gegrilde groenten over helft van omelet verdelen. Rest van kaas erover strooien en omelet dubbelvouwen. Serveren met volkorenbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.