Ge­bak­ken cour­get­te met pe­ter­se­lie­roer­ei

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan courgette in 2 el olie 10 min. bakken, op smaak brengen met zout en peper. Eieren met tomaat, peterselie en 1/2 tl zout en peper loskloppen. In andere koekenpan met antiaanbaklaag eimengsel in rest van olie al roerend verwarmen tot eieren gestold zijn. Brood in toaster roosteren en schuin halveren. Courgetteplakken over vier borden verdelen, eimengsel erop leggen en toast ernaast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het najaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.