Brood­je fris­se ei­sa­la­de (kind 1-2 jaar)

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in ca. 10 minuten hard. Spoel ze onder koud stromend water en pel ze. Prak ze in een diep bord met een vork grof. Meng er de mayonaise, yoghurt, kaas en reepjes ijsbergsla door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  2. Bestrijk de boterhammen met de eisalade. Snijd de boterham voor je kind in kleine stukjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Basiskookboek Opperdepop!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.