Kalfs­vlees­reep­jes met mos­terd­saus

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon.
  2. In pannetje klontje boter verhitten en kwart van kalfsreepjes al omscheppend in 3 min. bruinbakken. Kwart van roommengsel erbij schenken en al omscheppend iets laten inkoken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.