Ra­clet­te­kaas met au­gur­ken­sal­sa

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng in een kom de blokjes augurk met de mosterd. Schep de ringetjes bosui en de dille erdoor en voeg flink wat versgemalen peper toe. Snijd de korstjes van de kaas, halveer de plakken en leg ze op een schaaltje. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  2. Leg een plakje raclettekaas in een pannetje en laat onder de gourmetgrill smelten. Schep er op het bord wat augurkensalsa op.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.