Ha­zen­rug­fi­let­me­dail­lons met bos­vruch­ten­saus

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hazenrugfilets in plakjes van 2-3 cm dik snijden en plakjes op schaal leggen. In kannetje rode wijn mengen met jam, tijm en royaal zwarte peper.
  2. In pannetje klontje boter verhitten en 2-3 plakjes hazenrugfilet in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees op bord leggen en bakvet afblussen met flinke scheut van rode-wijnmengsel. Aanbaksels losroeren en even laten inkoken. Jus over vlees scheppen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.