Roer­bak­mie met gar­na­len

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tijgergarnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en snipperen. In wok 3 el van olie verhitten. Ui met sambal en laos hierin roerbakken. Groenten toevoegen en 5 min. roerbakken. Roerbakmie en 600 ml warm water erbij doen en geheel roerbakken tot al het water is opgenomen. In koekenpan rest van olie verhitten en garnalen 3 min. bakken. Mieschotel met ketjap en peper op smaak brengen en over vier borden verdelen. Garnalen erop scheppen. Lekker met atjar of een komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.