Roer­bak­mie met su­ri­mi en rood­baars

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Roodbaars en surimi in stukjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Surimi en roodbaars ca. 3 minuten roerbakken. Vis uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en roerbakgroenten en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Mix voor roerbakmie en 150 ml water door groente roeren en al omscheppend ca. 1 minuut verhitten. Mie en vis door groente scheppen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.