Lams­vlees met dil­le-ar­ti­sjok­rijst

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. (In magnetron) tuinbonen beetgaar koken. Artisjokharten in smalle partjes snijden. Knoflook boven yoghurt uitpersen en saus op smaak brengen met zout en peper. Dille fijnknippen. Vlees bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan olie verhitten en lamsboutlapjes in 3 min. aan beide kanten bruinbakken. Tuinboontjes, artisjok, dille en zout en peper naar smaak door rijst mengen. Rijst over vier borden verdelen, vlees en yoghurtsaus ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.