Roer­ge­bak­ken lams­vlees in knof­look­saus

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in lange, smalle reepjes snijden. Spinazie in pan met ruim kokend water met 1 tl zout 30 sec. laten slinken. Spinazie in vergiet goed laten uitlekken en alle vocht eruit drukken. In wok of braadpan 2 el olie verhitten. Lamsreepjes 1 min. op hoog vuur roerbakken. Knoflook, suiker, vissaus en sojasaus toevoegen, vuur laag zetten en gerecht afgedekt nog 2 min. laten sudderen. Intussen spinazie terugdoen in pan en omscheppen met 1 el olie. Helft van munt en koriander erdoor mengen en spinazie op smaak brengen met zout en peper. In kom rest van koriander en munt met rode peper mengen. Spinazie over vier borden verdelen. Lamsvlees op spinazie leggen en kruiden-pepermengsel erover strooien. Serveren met witte rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.