Tau­gé­sa­la­de met ge­gril­de to­nijn

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In vergiet taugé met kokend water overgieten. Bosuitjes in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en zeer fijnsnijden. Van sesamolie, 2 el olijfolie, vissaus en honing dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Grillpan verhitten. Tonijn in 8 reepjes snijden en met zout en peper bestrooien. Met rest van olie tonijn bestrijken en vis in 4 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen. Taugé, bosui en dressing mengen, over vier borden verdelen en met paprika bestrooien. Tonijn over salade verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.