Pen­ne met broc­co­li en to­ma­ten­saus

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken (incl. steel), in roosjes verdelen en in 3 min. beetgaar koken. Olie in braadpan verhitten en ui fruiten. Quorn toevoegen en 3 min. bakken. Tomatensaus en 3 el water erdoor roeren en door en door warm laten worden. Eventueel met zout en peper op smaak brengen. Saus, broccoli en penne over vier borden verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade en balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.