Ka­bel­jauw­scho­tel met to­ma­ten­saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 640 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C. Broccoli in ruim water in ca. 4 min. beetgaar koken. Broccoli uit water scheppen en koud afspoelen. Courgette in dunne plakken snijden en 2 min. in zelfde pan even koken. Broccoli in plakken snijden. Ovenschaal invetten met 2 el olijfolie. Vis droogdeppen en met peper en zout bestrooien. 2 el olijfolie in koekenpan verhitten en vis aan beide zijden 3 min. bakken. Bodem van schaal met 3 el tomatensaus bestrijken. Courgette erop leggen. Vis erop leggen en daar weer gesneden broccoli op. Doorgaan tot alles op is. Steeds kappertjes tussen lagen strooien. Schaal overgieten met rest van saus. Restje saus uit pot met wat kookvocht mengen en over schotel gieten. Ovenschotel in ca. 20 min. in midden van oven bakken. Intussen pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bij ovenschotel serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.