Kaas­bruschet­ta met ap­pel­stroop

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 8 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  2. Snijd de korstjes van de kaas en schaaf de kaas in plakjes. Halveer de sneetjes brood en beleg met kaas. Leg de broodjes op een bakplaat en schuif ca. 10 cm onder de hete grill. Laat de kaas in ca. 5 min. smelten. Snijd ondertussen de bleekselderij in dunne plakjes. Laat op iedere kaasbruschetta wat appelstroop uitvloeien en bedruppel heel licht met balsamico. Verdeel de bleekselderij erover en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Kaasbruschetta met appelstroop

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kaas­bruschet­ta met ap­pel­stroop

1
1

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

2
2
  • 100 g Friese nagelkaas
  • 8 sneetjes noten-vruchtenbrood

Snijd de korstjes van de kaas en schaaf de kaas in plakjes. Halveer de sneetjes brood en beleg met kaas.

3
3

Leg de broodjes op een bakplaat en schuif ca. 10 cm onder de hete grill. Laat de kaas in ca. 5 min. smelten.

4
4
  • 1 stengel bleekselderij

Snijd ondertussen de bleekselderij in dunne plakjes.

5
5
  • 2 el appelstroop
  • 8 druppels balsamicoazijn

Laat op iedere kaasbruschetta wat appelstroop uitvloeien en bedruppel heel licht met balsamico. Verdeel de bleekselderij erover en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.