Kaas-fruit­plank­je

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen kazen in stukjes snijden en over vier houten borden of plankjes verdelen. Peren schillen en in partjes snijden. Vijgen halveren. Peer en vijg naast kaas leggen. Kaasplankjes serveren met warme ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.