War­me sper­zie­bo­nen-aard­ap­pel­sa­la­de

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen schoonmaken. Sperziebonen en aardappelschijfjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. In kom olijfolie, citroensap, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappel, sperziebonen, ui en ham door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen en met olijven garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.