Warme sperziebonen-aardappelsalade
650 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
1 duopak
2
200 g
5 eetlepels
2 eetlepels
75 g
1 duobakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 48-49 - 2004 week 48-49
Sperziebonen schoonmaken. Sperziebonen en aardappelschijfjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. In kom olijfolie, citroensap, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappel, sperziebonen, ui en ham door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen en met olijven garneren.
Warme sperziebonen-aardappelsalade

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken. Sperziebonen en aardappelschijfjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. In kom olijfolie, citroensap, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappel, sperziebonen, ui en ham door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen en met olijven garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g sperziebonen
1 duopak aardappelschijfjes
2 rode uien
200 g harde Hollandse geitenkaas
5 eetlepels olijfolie extra vierge
2 eetlepels citroensap
75 g zwarte olijven zonder pit
1 duobakje hamreepjes




