Ge­ka­ra­me­li­seer­de rijst­pud­din­kjes met per­zik

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan rijst met melk volgens aanwijzing op de verpakking zachtjes gaarkoken. Vanillesuiker en 100 g van suiker toevoegen en al roerend oplossen. Intussen grill voorverwarmen. Perziken afgieten, 4 perziken in stukjes en 1 perzik in dunne partjes snijden. Stukjes perzik door rijst mengen. Rijst in schaaltjes scheppen en rest van suiker erover strooien. Schaaltjes vlak onder grill schuiven en suiker in 2-4 min. laten smelten en lichtbruin laten worden. Garneren met partjes perzik op suikerlaagje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Zoete taarten en toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.