Ka­neel­rijst met ker­sen­saus

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst met melk en zout koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kaneel en vanillesuiker door gekookte rijst scheppen. Helft van vlaaivulling over 4 glazen verdelen. Helft van warme rijst erop scheppen. Rest van vlaaivulling erop scheppen en eindigen met rest van rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 1 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.