Ba­con-chee­se­bur­gers

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hamburgers halveren en er 4 hamburgertjes van vormen. Sjalotjes en augurken zeer fijn snipperen en met elkaar mengen. Sla wassen en in smalle reepjes snijden. Bakbacon halveren, broodjes opensnijden. Hamburgertjes, sjalot/ augurkmengsel, slareepjes, bakbacon, kaas en broodjes bij elkaar op schaal leggen. Fles ketchup erbij zetten.
  2. Aan tafel: Hamburger op hete grillplaat bruin en gaar grillen. Tegelijkertijd plakje bacon op grillplaat knapperig uitbakken. Hamburger in pannetje leggen, bacon en cheddar erop leggen. Pannetje onder grillelement schuiven tot kaas gesmolten is. Intussen broodje op snijvlak op grillplaat leggen en kort roosteren. Broodje beleggen met reepjes sla, cheeseburger, wat van sjalot/augurkmengsel en ketchup naar smaak.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.